meni

VILA SONCA

svetovanje in nega telesa

Žiganja vas 22A, 4294 Križe
navigacija

Masaža

Terapevtska masaža telesa je obdelava različnih delov telesa in traja 50 – 60 minut. Namenjena je sprostitvi napetosti v telesu, vpliva pa tudi na čustveno doživljanje klienta, na živčni sistem, izboljša venski in limfni obtok. S terapevtsko masažo lahko do neke mere nadomestimo aktivnost organizma in vplivamo na boljše počutje.

V primeru prisotnosti miofascialnih prožilnih točk, tako imenovanih trigger point ‘vozličkov’, se v okviru terapevtske masaže lahko izvede tudi manualna tehnika odpravljanja teh točk, kar prinese takojšnje olajšanje in sprostitev bolečine v določenem predelu.

V primeru dolgotrajnih in kroničnih bolečin se lahko v okviru terapevtske masaže izvede tudi druge manualne tehnike. S tem vplivamo na sproščanje mišic in mišičnih ovojnic, zmanjšujemo bolečine, vplivamo na izboljšanje funkcije in moči tkiva, poravnamo orientacijo mišičnih vlaken, spodbudimo trans-sinovialno črpanje v sklepu s pasivnim gibanjem, ki spodbuja celjenje; vplivamo na vezivno tkivo …

Klasična masaža telesa je masaža celega telesa z ekološkim masažnim oljem.

Cena ene masaže: 45 EUR; cena paketa petih masaž: 200 EUR ; cena paketa desetih masaž: 380 EUR

Delna masaža je masaža dela telesa, na primer: hrbta. Traja 25 – 30 minut in lahko po potrebi vključuje tudi druge manualne tehnike.

Cena ene delne masaže: 33 EUR; cena paketa petih delnih masaž: 150 EUR; cena paketa desetih delnih masaž: 280 EUR

Podaljšana masaža telesa vključuje tudi manualne tehnike za večjo sprostitev simpatičnega živčnega sistema in podaljšane učinke manualne obdelave tkiv. Traja 90 minut.

Cena podaljšane masaže: 55 EUR; cena paketa petih podaljšanih masaž: 250 EUR; cena paketa desetih podaljšanih masaž 470 EUR

Paket se plača vnaprej, določijo se datumi obiskov, ki se po potrebi in v okviru razpoložljivih možnosti lahko prilagodijo. Paket je potrebno izkoristiti v roku 4 mesecev od nakupa in velja za eno osebo.