meni

VILA SONCA

svetovanje in nega telesa

EFT

Emotional freedom techniques ali tehnike doseganja čustvene svobode – tapkanje – je učinkovit postopek za odpravljanje različnih težav.

Tehniko je leta 1996 razvil inženir strojništva Gary Craig. Objavil je brezplačni priročnik, ki ga je Pika Rajnar, akreditirana predavateljica pri mednarodni organizaciji AAMET leta 2006 prevedla v slovenščino in je brezplačno objavljen na spletni strani EFT Slovenija

Uporablja se pri razreševanju neprijetnih čustev, pri razreševanju posledic travmatičnih dogodkov in spominov, pri ozaveščanju in spreminjanju prepričanj, ki nam ne služijo, pri razreševanju fizičnih bolečin…

Metoda temelji na ugotovitvi, da je vzrok za negativna čustva motnja v telesnem energijskem sistemu. Med tapkanjem smo osredotočeni na svojo težavo in nežno tapkamo po končnih točkah telesnih energijskih meridianov. Na ta način popravimo energetski pretok po telesu.

Kako poteka individualno tapkanje? Najprej skupaj definirava težavo, nato vas vodim skozi postopek do maksimalnega ali popolnega olajšanja. Zelo priporočam individualno tapkanje, ker je jasno usmerjeno na vašo težavo in tako naredi največji uspeh. Eno srečanje traja približno 90 minut.

Cena enega srečanja: 50 EUR; cena paketa petih srečanj: 200 EUR

Individualni tretmaji lahko potekajo tudi preko Skype

Vabljeni tudi na EFT-SOS