meni

VILA SONCA

svetovanje in nega telesa

Masaža

Klasična masaža telesa je masaža celega telesa in traja 50 – 60 minut. Namenjena je sprostitvi napetosti v telesu, vpliva pa tudi na čustveno doživljanje klienta, na živčni sistem, izboljša venski in limfni obtok. Z masažo lahko do neke mere nadomestimo aktivnost organizma in vplivamo na boljše počutje.

V primeru prisotnosti miofascialnih prožilnih točk, tako imenovanih trigger point ‘vozličkov’, se v okviru masaže lahko izvede tudi manualna tehnika odpravljanja teh točk, kar prinese takojšnje olajšanje in sprostitev bolečine v določenem predelu.

V primeru dolgotrajnih in kroničnih bolečin se lahko v okviru masaže izvede tudi druge manualne tehnike. S tem vplivamo na sproščanje mišic in mišičnih ovojnic, zmanjšujemo bolečine, vplivamo na izboljšanje funkcije in moči tkiva, poravnamo orientacijo mišičnih vlaken, spodbudimo trans-sinovialno črpanje v sklepu s pasivnim gibanjem, ki spodbuja celjenje…

Cena ene masaže: 40 EUR; cena paketa petih masaž: 180 EUR

Delna masaža je masaža dela telesa, na primer: hrbta. Traja 25 – 30 minut in lahko po potrebi vključuje tudi druge manualne tehnike.

Cena ene delne masaže: 30 EUR; cena paketa petih delnih masaž: 130 EUR

Podaljšana klasična masaža telesa vključuje tudi manualne tehnike za večjo sprostitev simpatičnega živčnega sistema in podaljšane učinke manualne obdelave tkiv. Traja 90 minut.

Cena podaljšane masaže: 50 EUR; cena paketa petih podaljšanih masaž: 220 EUR